KAHRAMANMARAŞ / PAZARCIK - Çiğdemtepe İlkokulu

Müdür Yrd.0 506 905 06 44 Okul Müdürü 0 541 575 80 31
ÇİĞDEMTEPE MAH. 7712. SK. NO: 12 İÇ KAPI NO: 1 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak akademik ve sosyal yönden en iyi şekilde yetiştirdiği öğrencilerle ülkemizin geleceğini aydınlatabilecek, topluma model olabilecek, ülkemizde örnek alınan bir okul olmaktır.
Misyon
Ulu Önder Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda ve devrimlerinin ışığında evrensel ve ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, geleceğin lider kadroları içinde yer alabilecek, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, ana dilinin yanı sıra bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran,üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirmektir.
Okulumuzda sabah saat 08:30- 14:30 saatleri arasında eğitim görmektedir.
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Ulaşım 1,5km uzaklıktaki Narlı Kasabasından Pazarcık ve Kahramanmaraş dolmuşları ile yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
Taşıma Öğrenci Yok. Okula gidiş gelişler her öğretmen kendi özel arabası ile yapmaktadır.
Çiğdemtepe Köyü Narlı / Pazarcık / Kahramanmaraş
Okulumuz İlçe merkezine 17 km, İl merkezine 28 km uzaklıktadır.
VOLEYBOL